Sterre Hunvie
Sterre Hunvie

Boeken


Ervaringsverhalen

  Leven met ADD

    

 Een ervaringsverhaal van een huishouden waar de diagnose ADD twee keer valt. De vader en een zoon hebben beide ADD. Het boek vertelt het verhaal over welke valkuilen ze tegen kwamen, welke uitdagingen er zijn en hoe zij die samen overwonnen hebben. Met veel voorbeelden en tips. 

 

ISBN 978-94-6008-169-9

 

Chaos in je hoofd

Sterre's man en zoon hebben beide de diagnose ADD en zijn twee prachtige mensen die met hun gevoel en liefde heel waardevol zijn. Maar met hun net iets andere karakter en net ietsanders werkende hersenen, ontstaan net iets andere gebeurtenissen. Veel van deze verhalen heeft zij gebundeld in dit boek.

 

ISBN 978-94-6008-230-6

 

De Kracht van Liefde

In de verhalenbundel 'De kracht van Positief' is het prachtige verhaal 'De Kracht van Liefde' opgenomen. Een kort verhaal over de kracht die een moeder vindt om haar kind met het Syndroom  van Asperger te steunen. 

 

 

ISBN 978-90-8548-3823

 

De Waanzin Voorbij

"De duisternis heeft mij tot waanzin gedreven"

Kort verhaal van Sterre Hunvie over de werkelijkheid en onwerkelijkheid van een psychose. Inzending voor de Boekenweek Schrijfwedstrijd 2015. 

 

 

Gratis download

 


Romans

 

De Parel

Een roman over lust, liefde en het ontdekken van gevoel. 
Tijdens haar vakantie in Winterberg ontmoet Sophia de knappe Daniël. Ze wordt overladen met complimenten en aandacht, waardoor ze zich vrouwelijk en aantrekkelijk voelt. Maar is het nieuwe leven dat Daniël haar biedt wel zo onbezorgd?

 

ISBN 978-94-6008-1996

 


 

Kinderboeken

Stokkie op avontuur

Op een dag besluit Stokkie het stokstaartje dat hij de wereld wilt zien. Hij verlaat zijn ouders en gaat op pad. Onderweg ontmoet hij andere dieren en beleeft hij een spannend avontuur. 

Met illustraties van Sterre's zoon, Victor.

 

Stokkie op avontuur - op weg naar de Pool 

Samen met zijn vriendinnetje, reist Stokkie het stokstaartje naar de Pool. Onderweg ontmoet hij andere dieren en er onstaat nieuwe vriendschappen. 

Met illustraties van Sterre's zoon, Victor. 

 

Gwyn, de pinguïn 

Op Antarctica wordt een kleine pinguïn geboren. Maar Gwyn is anders dan de andere pinguïn-kuikens. Ze is verlegen, zit vaak te dag-dromen en vergeet veel. Samen met haar vriendje gaat ze op zoek naar oplossingen. 

Tekst en illustraties van Sterre Hunvie. 

 

Saartje

Saartje is een triceratops met een te kleine staart. Ze schaamt zich voor haar uiterlijk en verstopt zich in de struiken. Totdat ze de dappere Flin ontmoet... 

Tekst en illustraties van Sterre Hunvie.

 

 

Top